Nieuws

RTV: Waverse bloemist geeft stock aan Heists woonzorgcentrum

Op initiatief van de Vlaamse siertelers werden er op verschillende plaatsen bloemen afgeleverd om ouderen in woonzorgcentra een hart onder de riem te steken nu ze geen bezoek meer mogen ontvangen. Klik op de afbeelding om de reportage te bekijken die RTV bij ons maakte!

Mobiel AlarmeringsSysteem (M.A.S)

Realiseer je droom: word verpleegkundige

Werken als verpleegkundige. Je hebt het altijd al willen doen. Dankzij de Randstad Medical Academy kan jij je droom waarmaken en kan je halftijds werken én studeren. Ook bij ons!

Meer informatie nodig? Klik op de afbeelding en surf naar de officiële website van de Randstad Medical Academy!

Like onze facebookpagina!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like dan zeker onze facebookpagina!

2 weken geleden

Sint-Jozef

Ook wij vernamen via de pers het nieuws dat het zorgpersoneel een horecapremie krijgt van € 300 maar dat door de versnippering van de bevoegdheden het personeel van woonzorgcentra uit de boot valt. Onze verontwaardiging als organisatie is groot.

Wij willen vragen aan de politiek om de woonzorgcentra niet nog eens te vergeten en om bovendien eindelijk werk te maken van de onderfinanciering van onze sector. Anderzijds willen we ook aantonen dat we gelukkig wél op heel wat respect, warmte en steun kunnen rekenen van de buurt, familieleden, kennissen. Want ook dit staat vaak in schril contrast met het beeld dat de media schetst.

Daarom publiceerden we op onze webpagina een open brief, in de hoop gehoord te worden én uit het respect dat wij en bovenal onze medewerkers allemaal verdienen maar nu onvoldoende krijgen.

👉 zorggroepzvb.be/wp-content/uploads/2020/06/Open-brief-woonzorgcentra-vallen-uit-de-boot-onvoorste...
... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

3 weken geleden

Sint-Jozef

Wij zijn op zoek naar een student kinesitherapie voor onze kinesisten te helpen in de zomervakantie van 6/7/2020 tem 31/7/2020. Dit voor 19u/week. Ben jij onze student reageer dan op dit bericht of stuur een mail naar Sophie.deceulaer@zusters-berlaar.be. ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

4 weken geleden

Sint-Jozef

Ambiance !! ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook