Nieuws

Aangepaste bezoekersregeling

Omwille van de wijzigende Coronamaatregelen is het mogelijk dat ook onze bezoekersregeling regelmatig moet aangepast worden. De meest actuele informatie zal steeds via de vertrouwde kanalen (brief, mailing, facebook, affiches ...) gecommuniceerd worden. Bedankt voor uw begrip.

RTV: Waverse bloemist geeft stock aan Heists woonzorgcentrum

Op initiatief van de Vlaamse siertelers werden er op verschillende plaatsen bloemen afgeleverd om ouderen in woonzorgcentra een hart onder de riem te steken nu ze geen bezoek meer mogen ontvangen. Klik op de afbeelding om de reportage te bekijken die RTV bij ons maakte!

Mobiel AlarmeringsSysteem (M.A.S)

Realiseer je droom: word verpleegkundige

Werken als verpleegkundige. Je hebt het altijd al willen doen. Dankzij de Randstad Medical Academy kan jij je droom waarmaken en kan je halftijds werken én studeren. Ook bij ons!

Meer informatie nodig? Klik op de afbeelding en surf naar de officiële website van de Randstad Medical Academy!

Like onze facebookpagina!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like dan zeker onze facebookpagina!

2 dagen geleden

Sint-Jozef

Wij zijn op zoek naar een kapper of kapster voor maandag en/of dinsdag om onze bewoners mooi te maken. Bij interesse kan je een mail sturen naar Nancy.gorts@zusters-berlaar.be ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

1 maand geleden

Sint-Jozef

De bewoners van Neerhof genoten vandaag van een dans en zang namiddag en een stuk overheerlijke biscuit! 😋❤ ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

1 maand geleden

Sint-Jozef

👉https://sintjozefwiekevorst.be/vacature/zorgkundige-jobtime-bespreekbaar/ ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook